Procesul de transformare propus de noi are ca scop ancorarea persoanei în prezent și crearea premiselor unei emergențe între ceea ce face, ce simte și ce este acea persoană. Demersul are în vedere derularea de activități care să îmbunătățească starea de conștientizare și gradul de obiectivitate în autoevaluare, în orice aspect al vieții fiecărui participant la program: cariera, relațiile, sănătatea, spiritualitatea, educația etc.

Pentru o dezvoltare personală autentică și sustenabilă este necesar să trecem de la intenție și stimulare personală la dezvoltarea efectivă, prin acțiuni producătoare de efecte în plan personal.

Avem portofoliul necesar de instrumente și o echipă dornică să vă însoțească pe drumul către propria devenire, motivându-vă să fiți implicați activ în atingerea obiectivelor propuse.

Fie că se optează pentru unul dintre programele deja existente în portofoliul nostru, fie că se dorește o personalizare în întregime a unui program, suntem deschiși și dornici să le fim alaturi celor care doresc o mai buna înțelegere a instrumentelor de lucru, o fixare mai riguroasă a propriilor scopuri sau obținerea stării de echilibru în general.

Ce trebuie să știți este că acest efort nu se va termina odata cu programul propus de noi. El trebuie perpetuat, permanentizat pentru a deveni mai buni, a va autodepăși, a va perfecționa, a vă simti bine, în echilibru cu tot ceea ce va înconjoară.

Veți regăsi la noi mediul necesar pentru auto-stimulare și auto-depășire.

Veți regăsi la noi armonie, respect, confidențialitate.

Veți regăsi la noi sprijin pentru redescoperirea propriului potențial și angrenarea acestuia pe drumul catre autenticitate și împlinire.

Organizăm pentru toți aceia care vor dori, la finalul programului, grupuri de suport, sub umbrela cărora ar putea continua acest proces și sedinte de coaching (pentru persoane și echipe/ organizații).

Tot ceea ce ramane de făcut este să ne contactați (office@sk-romania.ro) și un expert al echipei noastre va răspunde în cel mai scurt timp.